МакХост – Who are we?

Хостинг пакетите во нашата понуда се наменети пред се за деловни корисници, значи за компании и поединци на кои пред се им значајно сигурност, доверба и квалитетот каков може да се добие само во најдобрите дата-центри во САД и Европа. Нашите клиенти се лица кои заработуваат преку своите web презентации или фирми на кои од извонредна важност им е нивната презентација да биде секогаш достапна а email-от секогаш беспрекорно да фунционира. Доверете ја Вашата интернет презентација и користете ги сите погодности кои ги добивате во странство (data-center, network, сигурност) работејќи со компанија од регионот „Адриахост“ (плаќање преку сметка, со кредитна картичка или SWIFT, договор за деловна соработка наш персонал).

МакХост е веб страна во приватна сопственост која се јавува како посредник помеѓу клиентите и компанијата која ги има презентираните производи во форма како што се прикажани!

2+1 Промотивна понуда!
Со купување на хостинг за 2 години, добивате 1 година бесплатно.
Обезбедите го вашиот бизнис со стабилен и сигурен хостинг по пристапни цени.
Не пропуштајте прилика!!!
Претворете ја вашата Online презентацијата во средство за зголемување на профитот на вашата фирма.
 

Податоци за директен контакт со сопственикот на сајтот МакХост

админ MakHost
1480 Гевгелија,
Република Македонија
 
Моб. 00389 (0)78 305 366
Тел.  00389 34 xxx xxx
Испратете емаил

 

Податоци за директен контакт со Адриахост

Adriahost D.O.O.
Kneza Miloša 62, 11000 Beograd,
Republika Srbija
PIB 107508261
Matični broj: 20817534
Radno vreme 09-17h, sub 09-15h

Tel. 00381 11 41 42 888

ID dokumenta
Pošaljite nam email

Повеќе за тимот на Адриахост

 

Датацентар

Серверите се исклучиво на RedHat Linux Enterprise оперативни системи, кои се и најдобрите и најстабилните решенија за интернет сервери.

Гарантираме 99.99% веб хостинг uptime. Серверите се под постојан надзор, а сигурносните стандарди се на највисоко ниво. Правиме седмичен backup на вашиот веб сајт.

Подршка за хостинг услугите се врши преку тикет системот, просечно време за одговор е 15 минути. Исто така на располагање ви стои и голема база со знаења.

Користиме само проверени решенија, затоа сите наши сервери се наоѓаат во најдобрите датацентри во САД и Европа, бидејќи сакаме нашите клиенти да имат стабилен хостинг и воедно да ги избегнат проблемите со домашните интернет провајдери.

МакХост преку АдриаХост, претставува регистриран а не фантомски хостинг, тимот седи во канцеларии си има работбно време, одговара на телефонски повици, издава сметки и слично.