МакХост – Hello world!

Зошто да го одберете МакХост?

 

MakHost logo2

Највисоки Вредности по Најповолни Цени!

Изборот на фирма за вашите интернет потреби може да биде фрустрирачки процес, секако дека вие барате партнер кој ќе во овозможи соодветна услуга по поволна цена. Вие барате партнер кој ќе Ве почитува и кој ќе стори се да ги исполни вашите очекувања. Постои голем број на лица и фирми кои на пазарот нудат Интернет веб хостинг услуги … зошто да не одберете нас?

Ќе наведеме неколку клучни причини за избор на МакХост за веб хостинг партнер.

А. Избор со респект
МакХост е единствениот понудувач на веб хостинг во Македонија кој нуди хостирање на вашите веб презентации во дата центрите на една од најпознатите и водечки компании во светот The Planet

Б. Целосна контрола на серверот.
Вие можете да ги контролирате сите аспекти на вашиот сервер преку контролниот панел 24 часа 7 дена во неделата. Со клик на глувчето, можете да администрирате уптреба на диск, емаил адреси, директориуми, SQL бази и сите други поединости кои се понудени во вашиот пакет. (Статистика на посетеност додавање опции зо директна инсталација и др опции по потреба)

В. Хостнг со големи можности по прифатлива цена!
Ние не тврдиме дека сме најефитни на пазарот. Сепак веруваме дека единствено кај нас ќе го добите она што сте го платиле, и дека ќе бидете задоволни. Кај сите понудени пакети е можно проширување со листата на стандардни можности и ваши барања.

Г. Брзина на мрежата.
Серверите се споени со повеќеслојни врски на Интернет мрежата (backbone), на тој начин овозможувајќи за вашите страници да се поблиску и побрзо до вашите посетители.

makhost hosting najpovolno

Д. Сигурност
Сите сервери се надгледувани и обезбедени 24 часа дневно, 365,6 денови во годината. Нашиот мрежен up time е 99,99 % месечно.

Е. Искреност
Нема скриени издатоци (такси и сл) она што го гледате тоа и го плаќате. Бидете внимателни на бесплатните или многу ефтините услуги кои се нудат кај многумина, големи се изгледите дека содржат скриени трошоци кои ќе ви се наплатат откако ќе станете нивен клиент.

Најдобар избор ќе направите ако ги погледнете нашите понудени пакети и ги споредете со другите понуди на домашниот пазар.