• Cool Хостинг

  Совршен комфор за
  вашиот сајт или презентација!
  99% достапност на сајтот!

 • Гаранција

  30-дена Гаранција за поврат на
  парите за сите Хостинг Пакети.
  Available only at MakHost!

 • Подршка

  Не грижете се! Ние сме
  овде за вас! Сите сервери се
  под 24 часовен надзор.

 • 5% Попуст

  5% Попуст Направете нарачка
  преку МакХост и добијте
  5% попуст на нашите услуги.

30-дена Гаранција за поврат на парите за сите хостинг пакети

Започнете за помалку од 60 секунди. Изберете хостинг план!

Basic

17€/1 Г о д и н а

 • 2.000MB Простор на Дискот
 • 200GB Месечен Проток
 • Бесплатен домен Х
 • MySQL 1
 • E-mail налози 5
 • Сајтови 1
best for starter
Business

46€/1 Г о д и н а

 • 20.000MB Простор на Дискот
 • 400GB Месечен Проток
 • Бесплатен домен Х
 • MySQL 5
 • E-mail налози Неограничено
 • Сајтови 4
best for advance user
Business +

93€/1 Г о д и н а

 • Простор на Дискот Неограничено
 • Месечен Проток Неограничено
 • 1 Бесплатен домен
 • MySQL Неограничено
 • E-mail налози Неограничено
 • Сајтови Неограничено
best for Professional user

Ако извршите нарачка за две години, третата година од хостинг е бесплатна!* Вашата нарачка можете да ја извршите и преку телефон на 078/ 305 366
+ 24h Подршка за Hardware и Network

Need Custom Plans?

+389 (0)78 305366

Дознајте повеќе за конфигурацијата на серверот и компатибилноста на скриптите

За оние што сакаат повеќе информации!

cPanel 11.40+
Ticket подршка
Instant setup
Fantastico
Купиш 2, добиваш 3
Оперативен систем CloudLinux 6
Web Server Nginx 4.7+
mod_rewrite ✔
mod_security
Верзија на PHP 5.2.9 / 5.3.17 / 5.4.25
MySQL Верзија 5.0.90 / 5.1.63 / 5.5.34
SpamAssassin
Cron komande
PHP GD подршка
Ioncube
Zend Оптимизер
WordPress
Magento
osCommerce
vBulletin
Drupal
Joomla
Symphony CMS (со Zip подршка)
Awstats
CGI-Center
Shared Secure Server (SSL)

Споредбен Приказ на хостинг пакетите!

  Хостинг   Пакети   С П О Р Е Д Б А  

 


 

Што добивате со купување на нашите хостинг пакети?!

Веб хостинг

MakHost web hosting
– Совршен комфор за вашиот сајт или апликација
– Ако не сте задоволни во првите 30 дена, парите ги враќаме
– Без договорни обврскаи, можете да откажете кога сакате
– 99% достапност на сајтот во врвни дата центри

Брза регистрација на домен

domeni makhost
.com , .net , .org , .info , .me и многу други
– Помош околу трансферот на доменот
– Можна е заштита на податоците за сопственоста на доменот
– Можете да го користите доменот кој веќе го поседувате

75 бесплатни апликации

Aplikacii za hosting
– Инсталација на 75 скрипти со два клика
– WordPress – сопствен блог во 2 клика
– Joomla и Drupal – креирајте свој веб портал
– Wiki хостинг – направете своја Wiki страница

Контролен панел

cPanel
– Последна верзија на cPanel контролен панел или WHM за контрола на серверот
– Статистика на посетеност – Awstats, Raw Log Manager
– еПродавници, блогови, портали, форуми
– Fantastico, File Manager, IP заштита, паркирање и addon домени

Скрипти и бази на податоци

bazi-podatoci
– HTML, PHP, CSS, MySQL, JS, CGI, Python
– phpMyAdmin интерфејс и online code editor
– Модули: cURL, GD, ImageMagick, IonCube
– Управување со cronjob командите

Емаил опции

email-makhost
– POP3, IMAP, SMTP емаил налози
– Webmail: Horde, Squirell Mail, RoundCube
– Спремно за Iphone, Blackberry, Android…
– Автореспондери, Forwarder-и, Mailing листи

МакХост подршка

podrska-makhost
– Подршка преку ticket систем и емаил
– Локален и offsite backup на одалечени серверu
– 24/7/365 monitoring и оптимизација на серверот
База со детални упатства

Задоволни корисници – Коментари

 

Начин на Плаќање

Плаќањето можете да го извршите со уплатница од вашата сметка, кредитна картичка (2CO или PayPal) или преку банкарски трансфер (SWIFT).

Hashoceans
Advertisement