Cool Хостинг Спецификации

 

Едноставен
Контролен панел

Брзи
Solid State Дискови

99.99%
Uptime

Автоматски
Backup

1GBps link
Tier-1 bandwidth

Избор Локации
Европа или САД

 • Cool Хостинг

  Совршен комфор за
  вашиот сајт или презентација!
  99% достапност на сајтот!

 • Гаранција

  30-дена Гаранција за поврат на
  парите за сите Хостинг Пакети.
  Available only at MakHost!

 • Подршка

  Не грижете се! Ние сме
  овде за вас! Сите сервери се
  под 24 часовен надзор.

 • 5% Попуст

  5% Попуст Направете нарачка
  преку МакХост и добијте
  5% попуст на нашите услуги.

 • Миграција

  Сакате да преминете
  кај нас, но не знаете дали и
  колку е комплицирано.

 • Без Скриени Трошоци

  Нема скриени трошкови!
  Сите давачки се претставени
  јавни и видливи на сајтот.

 • Автоматски Setup

  Автоматско конфигуруирање.
  Серверот автоматски се
  конфигурира и се врши backup.

 • 99,9% Uptime

  99,9% достапност
  хост во врвни дата центри!
  Секогаш достапни.

 • Веб Статистика

  Статистика на посетеност
  Awstats, Raw Log Manager,
  локација, време фрекв…

 • Избери Локација

  Локација на датацентар
  според потребите: New York,
  San Francisco Amsterdam.

 • Лесно Користење

  Инсталираниот софтвер на
  серверот овозможува лесно и
  едноставно управување!

 • Технологија

  За врвна и ефикасна понуда
  се користат најнови хардверски
  и софтверки технологии.

Wikipedia
Advertisement

Најквалитетна Web hosting Услуга во Македонија

 
Глобализацијата, развојот на интернетот и телекомуникациите извршија огромно влијание во стопанствата ширум светот. Да се биде присутен на интернет денес стана еден од пресудните фактори за успех на пазарот, без оглед на големината на компанијата или дејноста со која се занимава. Со самото доаѓање на Вашиот сајт клиентите ќе се уверат дека се на правото место и дека се во прилика да работат со професионалци од својата област. Водењето на бизнисот преку интернет не е коплицирано, еве неколку предлози што би требало да сторите:
 

 

Станете Сопственик на ДОМЕН-от

Не дозволувајте некој друг да го регистрира името на Вашата фирма или производот на интернет, бидејќи регистрацијата е извонредно ефтина.

.com, .net, .org, .biz.me

Кога Вашата фирма ќе постави сајт на домен од типот www.вашафирма.com тоа пред се влева доверба кај клиентите, но и вам ви обезбедува ново продажно место.

Направете Сопствен САЈТ

Со инвестиција во web сајт, повеќе не сте ограничени само на својот град туку вашата фирма брзо и лесно станува достапна во целиот свет. Web сајтот е огледало на фирмата и може да му пристапи секој што има интернет, без оглед на одалеченоста, работното време или бројот на посетители.

 

Каталог со Производи

Следниот чекор е да ги претставите вашите приозводи и услуги на web сајтот. Привлечен дизајн, истакната цена со обавезно користење на сликаи, видео и звук се најважните фактори кои вашите потенцијални купувачи ги набљудуваат.

Отворете Сопствен еMаил

Денес e-mail-от насекаде во светот станува стандард, бидејќи покрај текст се овозможува и пренос мултимедијални содржини како музика, слики и видео. Но ако само малку се заинтересирате ќе видите дека Yahoo, Hotmail и Google дозволуваат секому да има своја адреса, па на овие адреси луѓето гледаат со недоверба. Кога би имале свој домен и сајт, вашите вработени можат да комуницираат под закрила на компанијата vraboten@vasafirma.com, а со тоа го правите првиот неопходен чекор кон творењето на доверба кај клиентите кон вашата компанија.

Пронаоѓање на Клиенти

Ако на web-от гледате само како на некаква брошура, тогаш може да се рече дека не сте упатени во сите можности кои тој ги нуди. Преку активна промоција на вашите производи и услуги на својот и ли други сајтови, како и преку редовното известување на клиентите можете многу лесно да воспоставите нови контакти и деловни партнери.
Или во најмала рака да ги зацврстите контактите со постоечките купувачи и партнери.

Квалитетен Хостинг

Сето наведено може да го постигнете со минимален влог, и при тоа вашиот сајт да биде секогаш видлив за посетителите од било која точка на земјината топка.

 • вашата e-mail да биде секогаш функционална
 • да имате подршка кога ви епотребна
 • Висок Квалитет,   99.9% uptime,   Unlimited Scalability

Затоа е многу важно да одберете добра и доверлива хостинг компанија која ќе ја гарантира сигурноста на вашата работа. Нашите партнери го нудат токму тоа и тие ќе бидат со вас на секој чекор.

Ако извршите нарачка за две години, третата година од хостинг е бесплатна!* Вашата нарачка можете да ја извршите и преку телефон на 078/ 305 366
+ 24h Подршка за Hardware и Network

Need Custom Plans?

+389 (0)78 305366

 

Подржани Платформи – Software

WWF Global
Advertisement