Домени

Домени

Станете сопственик на доменот Не дозволувајте некој друг да го регистрира името на вашата фирма на интернет…

Веб презентација на домен од типот www.imefirma.com влева доверба кај вашите потенцијални клиенти…

ПРОМОЦИЈА

2+1 Промотивна понуда
Со купување на хостинг за 2 години, добивате 1 година бесплатно за сите пакети.Не пропуштајте ја приликата и обезбедете го вашиот бизнис со стабилен и сигурен хостинг по поволни цени.

МакХост Ви нуди можност за регистрација на странски домени по најповолни цени. Одберете го доменот што го сакате, проверете дали е слободен и ние ќе го регистрираме за Вас. Минимален период за регистрација на домен е 1 година. Времето потребно за регистрација на домените е помалку од 24 часа.
Постапката за ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА или ТРАНСФЕР на домен е идентична како и процедурата за нова регистрација, и истата може да се изврши во период од 30 дена пред датумот на истекување на валидноста на доменот.

ЦЕНОВНИК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И ОБНОВА НА ДОМЕНИ

.com | .org | .info | .biz | .net

Интернационални   Домени 1 год 2 год 3 год 4 год 5 год
Регистрација 10 € 20 € 30 € 40 € 50 €
Обнова 10 € 20 € 30 € 40 € 50 €
* Во однос на ДДВ од 18% контактирајте не
** Цените се подложни на промени и зависат од промените на пазарот

.me

Интернационални   Домени 1 год 3 год
Регистрација .me 15 € 45 €
WHOIS заштита на податоци 10 € 25 €
* Цените се СО ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

 

Повеќе за администрирање на домени и други услуги…
Трансфер на домен Whois заштита на домен SSL сертификати