Хостинг Понуда

Клучни Карактеристики

Неколку cool спецификации зa нашите хостинг пакети!

 • Cool Хостинг

  Совршен комфор за
  вашиот сајт или презентација!
  99% достапност на сајтот!

 • Гаранција

  30-дена Гаранција за поврат на
  парите за сите Хостинг Пакети.
  Available only at MakHost!

 • Подршка

  Не грижете се! Ние сме
  овде за вас! Сите сервери се
  под 24 часовен надзор.

 • 5% Попуст

  5% Попуст Направете нарачка
  преку МакХост и добијте
  5% попуст на нашите услуги.

Web hosting

Најдобри хостинг пакети
Сигурен деловен хостинг за вашиот веб-сајт. Бесплатна миграција на сајтот. cPanel, Fantastico, Webmail, offsite backup и вистинска подршка.

Cloud – VPS hosting

Виртуелни приватни сервери по најповолна цена.

Dedicated servers

Dedicated serveri
За бизнис корисници со големи побарувања, во однос на флексибилноста и сигурноста. Изберете сами: Linux, Windows, cPanel, Plesk . Изберете сервер според вашите потреби.

SMS Маркетинг

Бидете секогаш во контакт со вашите клиенти.
Испратете стотици sms пораки во секунда.
Не треба договор, минимален број на пораки и обврски.

»повеќе

Бесплатна миграција на вашиот сајт

Преместувањето на хостингот понекогаш може да биде проблем.

 • ќе ги префрлиме датотеките, базите на податоци и скриптите
 • ќе ги задржите истите подесувања
 • без прекин во работата на веб сајтот
 • во секое време можете да го проверите статусот на миграцијата

Кликнете овде за миграција на вашиот сајт и добијте 10% попуст!

 

Аудио Хостинг


Стартувајте ваше интернет радио. 7 дена бесплатно тестирање! Одберете го бројот на слушатели и квалитет 64, 128 или 256 kbps. За радиостаници посебни поволности.

Регистрација на домен

Регистрација на интернационални домени
.com, .net, .org, .biz.me
Можност за прикривање на податоците на сопственикот. За трансфер на доменот кај МакХост- Адриахост кликнете овде.

 

 

Начин на Плаќање

Плаќањето можете да го извршите со уплатница од вашата сметка, кредитна картичка (2CO или PayPal) или преку банкарски трансфер (SWIFT).

Sell Online with 2Checkout
Advertisement