Веб Дизајн Детали!

Што се е вклучено со избраниот пакет.

АТРАКТИВНОСТ!       ПРЕПОЗНАТЛИВОСТ!       ЕДНОСТАВНОСТ!
CMS Сајт,  Хостинг и Домен.   Сето тоа Поволно и Брзо!

Пакетот за WebShop содржи уште:

 

Лесна контрола на производите

Администраторскиот дел од вашата продавница ви овозможува брзо и лесно одржување-манипулација на вашите производи. Додавање, измени или бришење на производот со еден клик. Додајте опис, слики, додатоци, повеќе категории на производи, валути и др.

Прегледен приказ на производите

Вашата продавница ќе добие одличен изглед која комплетно ќе се вклопи во во дизајнот на вашата тема. Вашите производи ќе бидат прикладно претставени на клиентите, што има директна врска со зголемувањето на продажбата.

 

Промовирање

Регистрација на домен Зголемете ја продажбата со помош на едноставни алатки за промоција. Направете акција со купони и попусти, понудете намалувања и ограничете го рокот на акциската продажба. Во пакетот ги имате потребните алатки за пораст на заработката.

Повеќе начини на плаќање

Регистрација на домен Online продавницата овозможува да примате уплати преку веб страницата и ги има повеќето модули кои ги подржуваат познатите процесори за кредитни картички како што се PayPal и 2Checkout и др.

Ако ви се допадна она што го видовте Нарачете веднаш! преку емаил или на контакт формата!* Повеќе инфо на телефон 078/ 305 366
+ 24h Подршка за Hardware и Network

Имате специјални замисли?

+389 (0)78 305366