Веб Дизајн Детали!

Што се е вклучено со избраниот пакет.

АТРАКТИВНОСТ!       ПРЕПОЗНАТЛИВОСТ!       ЕДНОСТАВНОСТ!
CMS Сајт,  Хостинг и Домен.   Сето тоа Поволно и Брзо!

Ваше Лого

aplikacii-za-hosting Вашето лого ќе го поставиме и прилагодиме на дизајн решението кое го одбравте. Постои опција доколку немате свое лого да направиме текстуално лого и истото го внесеме во дизајнот на вашата презентација.

Социјални мрежи

Вашите посетители ќе можат да го прикачат вашиот текст на социјалните мрежи како Facebook, Twitter, Digg, Delicious и други. Може да имплементираме команди копчиња на крајот од секој текст.

Аналитика

Следете ја постеноста на сајтот: број на дневни посети, кои страници се најпопуларни, од каде доаѓаат најмногу посетители и други релевантни параметри.

Web-mail

Секоја фирма која држи до себе има сопствена адреса. Ќе добиете пристапни параметри за веб емаил но можете да користите и друг сервис како Outlook, преку мобилен телефон или некој друг емаил клиент.

Продажба на рекламен простор

Во пакед решението е вклучено и опција која овозможува продажба на рекламен простор (banner-и) и на тој начин да ги зголемите приходите. Можете на едноставен начин да управувате со кампањите од админ делот на сајтот.

 

Оптимизација – брзо вчитување

Инсталираниот сајт е веќе со инсталиран WP-Super Cache додаток, кој повеќекратно го забрзува вчитувањето на сајтот. Најчустветителните елементи од сајтот се чуват во меморијата на сметачот така што вашиот сајт може да прими голема посетеност.

Контакт и коментари

Вашите посетители може да ве контактират преку емаил или да остават коментар. Ова е многу значаен сегмент за елементарна деловност и во водењето на интернет кампањеите каде голем придонес има од автореспондерот за брзи и елеганрни одговори. Во зависност од вашата одлука коментарите може да се одобруваат пред да се објават или не, или да ги избришите и сето тоа со извонредна спам заштита.

Анти-spam заштита

Во основната конфигурација инкорпориран е модул против (spam) несакни коментари. Преку ова се штеди време и енергија која би се трошела на филтрирање на пораките поради заштита на сајтот од spam-ирање.

 

Вашиот бизнис на Google

Ќе го пријавиме вашиот сајт(фирма) на Google, со што вашите клиенти можат најлсено да ве пронајдат. Вашите контакт податоци, работно време и локација ќе бидат видливи во Google пребарувањата.

Илјадници додатоци

Најголемата предност на CMS ситемите е во тоа што се со отворен код за нивното поефикасно функционирање има илјадници додатоци (плагини) кои можете сами да ги инсталирате или со наша помош. Илјадници лица работат на овие CMS платформи повеќе од 10 години.

Структурирано мени

Ако имате потреба за спефицирано мени на вашиот сајт, ќе извршиме прилагодување според вашите потреби со употреба на „паѓачки“ менија. Сите ново-створени страници автоматски ќе бидат додадени во менито а вие лесно ќе можете да извржите нивно прераспоредување.

 

Мултимедијален приказ
Дизајнирањето вклучува и посебен додаток за приказ на вашиот сајт на повеќе типови на уреди како мобилни телефони, iPhone-и blackberry и други со специфицирани формати!