Веб Дизајн Детали!

Што се е вклучено со избраниот пакет.

АТРАКТИВНОСТ!       ПРЕПОЗНАТЛИВОСТ!       ЕДНОСТАВНОСТ!
CMS Сајт,  Хостинг и Домен.   Сето тоа Поволно и Брзо!

Изберете изглед на сајтот

Избор на сајт Избор на решение од понудените или сопствен дизајн решение. Понудените теми имат вообичаена цена до 50$, поставувањето е бесплатно! Ќе ви понудиме примери на дизајн решенија или изберете бесплатна тема за вашиот сајт.

Регистрација на домен

Регистрација на домен Вашата презентација ќе биде сериозна, а на вашите клиенти ќе им биде едноставно да ве контактираат или да ви испратат емаил. (нпр: www.vasafirma.com ). Одберете .com, .net, .org или .mk домен по ваша желба.

 

Hashoceans
Advertisement

 

Сами правите измени

aplikacii-za-hosting Внесување на содржини е едноставно. Не мора да имате програмерско искуство, можете сами да додавате текст, слики, видео (сопствено или од друг извор) или аудио мапа со ваша локација. Немате потреба од плаќање на веб дизајнер со овој CMS сега можете се сами да направите.

Врвен Хостинг

Заедно во пакет добивате и неограничен хостинг пакет (Business +, 99.9% гарантиран uptime, cPanel, Fantastico, MySQL, ftp… ) во траење од една година.


 

Ако ви се допадна она што го видовте Нарачете веднаш! преку емаил или на контакт формата!* Повеќе инфо на телефон 078/ 305 366
+ 24h Подршка за Hardware и Network

Имате специјални замисли?

+389 (0)78 305366