Што е Вклучено во Пакетите!

 

CMS Сајт,  Хостинг и Домен.   Поволно и Брзо!

Почетна Страница

Според вашите потреби и желби ќе напраивме почетна страница како блог, статичка или галерија а со цел најдобро претставување на вашиот бизнис..

Одличен Дизајн

Ќе ви предложиме одлични решенија како би можеле да изберете најсодветен дизајн и функционалност или можете да изберете некој шаблон на интернет кој ви се допаѓа.

До 5 страници

Избор на сајт За вас ќе направиме 5 препознатливи страници и 7 блог категории со содржините кои вие ќе ги доставите, значи од вашиот текст, слики и видео материјали. Не е важно за која страница се работи „За Нас“, „Производи“, „Услуги“ или текст напис на блогот за Ски Кожуф, ние целосно ќе го поставиме за вас.

Хостинг пакет Business Plus 1 год

Ќе закупиме најголем хостинг пакет Business Plus за вашиот сајт. Значи добивате хостинг пакет 1 година, домен на 1 година (нпр. vasdomen.me), како и сите други погодности кои се вклучени во самиот пакет (неограничен број емаил адреси со вашиот домен ime@vasdomen.com), едноставен контролен панел, 99.9% uptime и многу друго.

Инсталација на CMS систем

CMS Instalacija Инсталирање и конфигурирање на CMS ситемот, како би добиле максимум од истиот. Поставка на најдобра структура на линкови, изработка robots.txt, подесување на мапа на сајтот во XML јазик, пријава на Google-u и … Исто така и инсталација на основен сет со додатоци за вашиот CMS.

 

 

MakWin banner sizesВо пакетот е вклучен модул кој ќе ви овозможи да вршите продажба на рекламен простор (banner-и) и можност за зголемување на приходите. На лесен начин можете да управувате со рекламните кампањи и имате нивна аналитика.
И во двата пакета вклучено е комплетно упатство за користење, како полесно би го одржувале вашиот сајт. Во рамките на упатствата се вклучени сите релевантни и корисни врски од видео туторијали а се со цел за што полесно менаџирање на сајтот.
 
 
Правњето копии на сајтот е седмично. Можете да побарате дневен backup во колку имате секојдневни ажурирања на содржините. Во случај нешто да се случи (хакерски напад, случајно бришење на датотеки, вирус) сајтот ќе биде вратен за половина час.
 
 
Ќе имплементираме RSS сервис на вашиот сајт и со тоа вашите посетители може да се претплатат на вашиот RSS. Можете да ги следите новите RSS посетители и врз основа на тоа да го унапредите вашиот сајт со уште поквалитетни содржини.
 
 

SEO Оптимизација

Оптимизацијата за пребарувачите е од клучен значај како би можел вашиот сајт од мноштвото сајтови да се појави на Google, Yahoo, Bing. Како би се олеснила и привлекле повеќе посетители ќе креираме Google XML sitemap, ќе извршиме оптимизација на ликовите и ќе конфигурираме SEO модул за вашиот сајт.
SEO Optimizacija

 

 


Веб   Дизајн   Нарачајте   веднаш!   Веб Дизајн   Детали   Најчести прашања    FAQ

 

Freelancer
Advertisement