Веб Дизајн!

АТРАКТИВНОСТ!       ПРЕПОЗНАТЛИВОСТ!       ЕДНОСТАВНОСТ!
CMS Сајт,  Хостинг и Домен.   Сето тоа Поволно и Брзо!

Изработка на веб страни

aplikacii-za-hosting Очи кои ги гледаат и раце што ги пребаруваат се цел на веб страниците…
Web страниците се средство на огласување, промоција на одредени производи или услуги или понуда на информации…

Веб-от е огледало на Вашата фирма

Да се биде присутен на интернет денес стана еден од пресудните фактори за успех…
Со инвестиција во веб сајт, повеќе не сте ограничени само на својот град туку вашата фирма…

Изберете она што најмногу ви одговара

Web Site

598€/1  Г о д и н а

 • CMS систем
 • Пропзнатлив дизајн
 • Хостинг, домен и емаил
 • SEO, Security, Backup
 • Контакт форма
 • Галерија слики
 • Статистика на сајт
The Best Value at the Best Price!
Web Shop

949€/1  Г о д и н а

 • Open-Cart Shop
 • Дизајн според потребите
 • Хостинг, домен и емаил
 • 2CO и PayPal модули
 • SEO, Security, Backup
 • Лесно администрирање
 • Акции и промоции
The Best Value at the Best Price!
Web Site

598€/1  Г о д и н а

 • CMS систем
 • Пропзнатлив дизајн
 • Хостинг, домен и емаил
 • SEO, Security, Backup
 • Контакт форма
 • Форум
 • Статистика на сајт
The Best Value at the Best Price!

 

Квалитетен веб сајт

Инсталирање, оптимизирање, со ваш домен и сопствена емаил адреса.

За 96 часа online

Вашиот сајт ке биде готов за 3 до 5 дена, а поврзано со содржините и концепцијата на сајтот. Испратете ја содржината и за наведеното време ќе добиете функционално одличен сајт и преопзнатливост.

Веб Дизајн

Преку својот web сајт вие сте присутни во целиот свет, со работно време од 24 часа своите производи, Вашите услуги и идеи се достапни низ светот!

Beauty
Art

web sablon

Model Agency
Personal

Travel
Personal

web sablon

General
Tourism

Model
Tourism

web sablon

Model
Fashion

Travel
Society

web sablon

General
Personal

Travel
Newspaper

web site

Portal
General

Travel
General

web sablon

Futuristic art
Hobbie

Services
Company

web sablon

General
Business

Company
Nature

web sablon

Flowers
General

Ако ви се допадна она што го видовте Нарачете веднаш! преку емаил или на контакт формата!* Повеќе инфо на телефон 078/ 305 366
+ 24h Подршка за Hardware и Network

Имате специјални замисли?

+389 (0)78 305366

 

Процес на изработка на презентација

Ние овозможуваме брза изработка на веб сајт. Во дизајн пакетот влегува CMS систем, хостинг пакет и регистрација на домен за една година. Вие самите избирате дизајн решение во зависност од типот на сајтот (вредноста на комерцијални решенија е од 20 до 50$) кои се во склоп на цената на пакетот. Ако пак сакате сопствен дизајн кој сте го виделе на интернет а не е во рамките на понудата слободно контактирајте не и ние ќе го купиме за вас.
Сајтот ќе биде готов за 72 часа од моментот на доставување на материјалот (текст и слики). Ние ви нудиме избалансирано ефтино решение за изработка на сајт и цената воглавно зависи од пакетот кој ќе го одберете. Во иднина ако ви затреба дополнување на сајтот или некоја друга помош ние ви стоиме на располагање.
Барање
Клиентот доставува материјал
48h – изработка на сајт
24h – Исправки и финална верзија

*Процесот е за изработка во WordPress CMS

 

 

 

Hashoceans
Advertisement