SMS Marketing

 

Испратете Одеднаш Илјадници SMS Пораки на Клиентите

Сакате на сите да им честитате празници?
Имате нов производ или сакате да испратите
купон со попуст!
Преку веб сервисот сето ова е лесно како 1-2-3!
Составете порака, одберете листа и испратете.

      Н а р а ч е т е  

Број на пораки Цена по порака
1.000 – 5.000 2,20 дин. (RSD)
5.000 – 50.000 2,00 дин. (RSD)
50.000 – 100.000 1,80 дин. (RSD)
100.000 и повеќе 1,60 дин. (RSD)
 * Цените се БЕЗ ВКЛУЧЕН ДДВ од 18%

Купете колку ви треба кредити и испраќајте пораки! Едноставно е! Нема договори, нема минимуми и нема инсталации на програми.

Со Web2SMS сервисот можете да испратите рекламна SMS пораки на неограничен број на корисници!

Нашата апликација има едноставен систем на контакт листи кој ви овозможува лесна и брза работа со голем број на телефонски броеви. На располагање ви е и преглед на пораките кои сте ги испратиле, како и на оние кои ги планирате за испраќање. Извонредна погодност е што сето ова можете да го направите преку интернет страницата т.е од било која локација.

Нашиот сервис има капацитет од 36.000 пораки на час, со можност за испраѓање на сите три мрежи во Србија: Теленор, МТС и ВИП. Испраќањето на пораките можете да го планирате однапред, со прецизно одредување на денот и часот кога пораките ќе бидат испратени.

Сите големи и значаји компании користат sms маркетинг во своето работење.
Зошто не би го направиле тоа и вие?

 

Guide Macedonia
Advertisement

 

Кои функционалности се подржани:

 • Испраќање SMS пораки на телефони од адресарот или на рачно внесени телефонски листи
 • Дефинирање на различни испраќачи (“From:”)
 • Можност за одложување, закажување на испраќање пораки
 • Формирање адресар, организирање по групи на клиенти
 • Одредување на брзина на испорака на пораки (погодно кога е потребно да се стапи во контакт со голем број клиенти)
 • Преглед на испратени пораки по групи/текст пораки/време на испраќање
 • Едноставно копирање на броеви во листата copy/paste функција
 • Чување на адресарот во CSV формат
 • Манипулација со листи на броеви – спојување, одземање, автоматско одземање на дупликати
 • API – можете едноставно да го поврзете со вашиот сајт или мобилната апликација за автоматско испраќање на пораки до клиентите.
 • Едноставна одјава на клиентот со едноставно “Stop” во пораката (обврзувачко според законите)

 

Screenshots:
           

 

      Н а р а ч е т е