Графички Дизајн

 

АТРАКТИВНОСТ!       ПРЕПОЗНАТЛИВОСТ!       ЕДНОСТАВНОСТ!
Лого,  CMS Сајт,  Хостинг и Домен.   Сето тоа Поволно и Брзо!

Добар графички дизајн (логотип на Вашата фирма, визит карта, меморандум…) за целокупниот идентитет ова е важен елемент при изградба бренд на Вашата компанија или при лична промоција. Да претпоставиме дека сакате да објавите или да продадете нешто, да забавувате или да убедите некого, да објасните комплициран систем или да демонстрирате некој процес.

Со други зборови, имате порака што сакате да комуницира. Како да го испратите сето тоа? Вие би можеле да им кажете на луѓето на еден па еден или да емитувате на радио или друг медиум. Тоа е вербална комуникација. Но ако користите визуелен медиум вие правите постер, внесувате текст, создавате бизнис логото, рекламно списание, или албум, дури и сето тоа да го правите компјутерски вие користите форма на визуелна комуникација наречена графички дизајн.

 

Промоција

Брендинг (Branding)
Визуелниот идентитет вклучува оргинално лого дизајн, боја, форма на буквите, како и сите пратечки елементи (визит карта, меморандум, фасцикла…) со кои вашата компанија ќе биде препознатлива на прв поглед.
Слениот чекор во брендирањето е промоција низ различни форми на рекламирање т.е. медиумска присутност. Најважни се огласите, билбордите, web презентацијата, рекламниот и канцелариски материјал, поклони…

Деловна Филозофија

Graphic Design Внимателност!
Старата поговорка “Оделото не го прави човекот” повеќе не важи, бидејќи ако е така тогаш во светот денес не би постоеле бројните маркетингшки и рекламни агенции, а работата на промоцијата и маркетингот не би завземал толку високо место во пласманот и продажбата на производи и услуги.

Затоа бидете внимателни секогаш кога се представувате себе или својот производ, бидејќи другите ве гледаат баш онака како што сте се представиле.

Дизајн на Леток/Флаер – 225€ Дизајн на Леток/Флаер + Постер – 315€
 
Две понудени варијанти од кои се избира една
 
Две понудени варијанти од кои се избира една
 
6 ревизии
 
6 ревизии
 
резолуција 300dpi
 
резолуција 300dpi
 
формат .PSD .JPG .ECS…
 
формат .PSD .JPG .ECS…
 
Дизајн на Постер – 215€ Дизајн на други материјали – По договор
 
Две понудени варијанти од кои се избира една
 
Дизајн за билборд, светлечки реклами, или …
 
6 ревизии
 
 
резолуција 300dpi
 
формат .PSD .JPG .ECS… контакт
 * Цените се без ДДВ од 18%

Графичка обработка и дизајн


Консултирајте се за графичкaта обработка-подготовка за печат за сите ваши дизајнерски потреби. Ние ќе ви помогнеме во дизајнирањето и подготовката на книги, постери, летоци/флаери и сите видови на издавачки материјали.

Погледнете примери за графички решениа овде

 

WWF Global
Advertisement

 

Графички интерфејс дизајн

Вклучува веб и софтверски дизајн, интеракција на крајниот корисник се зема во предвид за нацртот или интерфејсот. Комбинирање на визуелно-комуникациски вештини со интерактивно-комуникациски на корисникот и онлајн брендирање, графичкиот дизајн често се работи со софтверските и веб програмерите а со цел на создаваење препознатлив и функционален изглед на веб страната или употреба на софтверски решениа за проширување на интерактивното искуство кај посетителот на истата. Истакнат аспект интерфејс дизајнот е дизајнот на симболи.