МакХост Бесплатна миграција

 

Нудиме услуга на бесплатна миграција, во која ќе ги префрлиме сите ваши фајлови, бази, скрипти на нашиот сервер и ќе ја провериме работата на сајтот по извршената миграција. До прекин во работата на вашиот сајт нема да дојде. Процесот на миграција ќе го отпочнеме веднаш по добивањето на вашата нарачка или барање.

 

Се што вие треба да направите е да одберете хостинг пакет кој го сакате и да испратите барање за миграција со параметрите преку формуларот .

Бесплатна миграција

 

Подетално да видите и изберете кој од понудените хостинг пакети ќе ви одговара можете овде или овде!

Sell Online with 2Checkout
Advertisement