Motion Graphic

Motion Graphic – Подвижна Графика . Графика кај која се користи видео и/или технологија за анимација со цел создавање илузија на движење или ротација, вообичаено се комбинира со аудио за употреба во мултимедијални проекти. Motion Graphic обично се прикажува преку електронските медиуми, технологија, но може да биде прикажана и преку рачно напојувана технологија (на пр. […]

Графички Дизајн

Графички Дизајн   АТРАКТИВНОСТ!       ПРЕПОЗНАТЛИВОСТ!       ЕДНОСТАВНОСТ! Лого,  CMS Сајт,  Хостинг и Домен.   Сето тоа Поволно и Брзо! Добар графички дизајн (логотип на Вашата фирма, визит карта, меморандум…) за целокупниот идентитет ова е важен елемент при изградба бренд на Вашата компанија или при лична промоција. Да претпоставиме дека сакате […]

Веб Дизајн

Веб Дизајн! АТРАКТИВНОСТ!       ПРЕПОЗНАТЛИВОСТ!       ЕДНОСТАВНОСТ! CMS Сајт,  Хостинг и Домен.   Сето тоа Поволно и Брзо! Изработка на веб страни Очи кои ги гледаат и раце што ги пребаруваат се цел на веб страниците… Web страниците се средство на огласување, промоција на одредени производи или услуги или понуда на […]

SMS Маркетинг

  Испратете Одеднаш Илјадници SMS Пораки на Клиентите Сакате на сите да им честитате празници? Имате нов производ или сакате да испратите купон со попуст! Преку веб сервисот сето ова е лесно како 1-2-3! Составете порака, одберете листа и испратете.       Н а р а ч е т е   Број на пораки […]

Backup на податоци

Не дозволувајте хакерски напад да ве исфрли од бизнисот! Со нашата услуга имате backup на сајтот на сервер во друга земја, чуваме 10 – седмични верзии. Backup на податоци   Предности на премиум backup Backup-от се врши на датацентар во друга земја Една копија на сајтот секоја седмица Ги чуваме последните 10 седмици (10 верзии […]

Бесплатна миграција

  МакХост Бесплатна миграција   Нудиме услуга на бесплатна миграција, во која ќе ги префрлиме сите ваши фајлови, бази, скрипти на нашиот сервер и ќе ја провериме работата на сајтот по извршената миграција. До прекин во работата на вашиот сајт нема да дојде. Процесот на миграција ќе го отпочнеме веднаш по добивањето на вашата нарачка […]

SEO Оптимизација

SEO Оптимизација   Маркетинг! Успешни и помалку успешни фирми се повеќе се одлучуваат за изработка на веб презентации, со намера промоција на своите производи, услуги или инфо кои ги нудат..   Веб .::-::. Медиум   WorldWide-Web Се повеке, успешни и помалку успешни фирми се одлучуваат на изработка на веб презентација со намера преку интернет да […]