Контакт Инфо

  • MakHost
    1480 Gevgelija
    Macedonia

  • +389 (0)78 305366

Молиме пополнете ги полињата
You may contact us by filling in this form any time you need professional support or have any questions. You can also fill in the form to leave your comments or feedback.

  MakHost Contact Form  
* означените полиња се задолжителни
MakHost on the Map!

Имате прашање или сте заинтересирани за соработка…
Со пополнување на формата можете да поставите прашање во врска со услугите, хостинг пакетите, домени, изработка на презентација или графички обработка. Ако сте веќе клиент тогаш ова страница е за Вас! Преку ова форма не пружаме техничка подршка истата се реализира исклучиво преку тикет системот.