MakHost - The Best Value at the Best Price!

Web Инфо

WordPress Спецификации

WordPress Спецификации

WordPress Content Management System Општи Карактеристики: Комплетна стандардизирана согласност WP отиде во големи должини за да бидете сигурни дека секој WordPress генериран код е во потполна согласност со стандардите на W3C. Ова не е важно само за интероперабилноста со пребарувачите денес, туку исто така и за напредната компатибилност со алатки од следната генерација. Вашиот веб […]

Drupal Спецификации

Друпал Content Management System Општи Карактеристики: Книга на соработка Оваа уникатна книга функција ви овозможува подесување на “книга на соработка”, а потоа доделување овластувања на други лица за да се придонесе во содржината. Пријателски адреси Друпал користи Apache mod_rewrite да овозможи индивидуализирање на URL адресите кои се пријателски и за корисникот и за пребарувачите. Модули […]

Joomla Спецификации

Joomla Спецификации

Joomla Content Management System Општи Карактеристики: Joomla (Џумла)! Неколку примери од вистинскиот виртуелен свет за тоа што Joomla (Џумла)! content management system софтверот може да направи? Joomla се користи низ целиот свет, во снажни веб сајтови, во сите форми и големини. На пример: * Корпорациски веб сајтови или портали * Корпорациски интранет и интернет(екстранет) * […]

Најкорисни – Бесплатни Програми

Најкорисни – Бесплатни Програми

Freeware – Shareware – Free software – Open source software Понудените линкови на ова страница ве носат кон страниците на издавачот или авторот на програмот, каде можете истиот да го превземете –download, или да ја пронајдете најновата верзија од тој програм, односно подршка за истиот. НАЈКОРИСНИ – БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ Антивирус – Avast Антивирус – AntiVir […]

Бесплатен Веб Хостинг!

Бесплатен Веб Хостинг!

Бесплатен Веб Хостинг – Што е вистината? Конкуренцијата e навистина зголемена и многу е тешко да се најде вистинскиот домаќин помеѓу неколкуте илјади хостинг понудувачи на пазарот. Прашањето е дали високата цена на понудените пакети одговара на нивната функција. Бројни веб презнетации може да се најдат на серверите на интернет кои нудат наизглед добро решение […]

Изберете Хостинг за својата Веб Презентација

Изберете Хостинг за својата Веб Презентација

Кој Хостинг Сервис да го Одберете? Тешко е да се провери квалитетот на услугата која ја нудат нашите хостинг фирми, но можете да си олесните ако испратите емаил порака со предложената содржина и споредете го следниве категории. брзината на добивање одговор, цена на пакетите, каква подршка нудат, каква веб презентација имат.   Емаил пораката може […]

МакХост – Hello world!

МакХост – Hello world!

Зошто да го одберете МакХост?   Изборот на фирма за вашите интернет потреби може да биде фрустрирачки процес, секако дека вие барате партнер кој ќе во овозможи соодветна услуга по поволна цена. Вие барате партнер кој ќе Ве почитува и кој ќе стори се да ги исполни вашите очекувања. Постои голем број на лица и […]

Translate »