MakHost - The Best Value at the Best Price!

Online Вести

Бизнис на интернет

Бизнис на интернет

Работа преку Интернет Преку Интернет Со помош на компјутер, сателитска комуникација и интернет, можно е да се направи бизнис со луѓе и компании на врвот и тоа на било кое место на земјината топка. Заработка од дома Со помош на компјутер и интернет врска, денес е можно да се направи профит без да го напуштите […]

Споредување на CMS

Споредување на CMS

Постојат многу споредби на CMS (Content Management System) но сите тие се до некаде израз на потребите од маркетиншки пробив, што секогаш може и создава конфузија во изборот на CMS за вас. Најважниот елемент се вашите барања кои се пак одредени од вашите потреби и ситуација. Каков вид на веб презентација имате намера да направите, […]

Безбедност на Web Aпликациите

Безбедност на Web Aпликациите

  ХАКЕРИ НА ИНТЕРНЕТ   Хакери на Интернет се чини дека поминаа деновите на барање слава, преку саботирање на презентациите на познатите компании. Денешните криминалци се многу поопасни, а како крјна цел им е кражба на податоци и идентитет со исклучива намера за остварување на профит – ФИНАНСИСКА КОРИСТ. Следствено на трендот на порастот на […]

Најкорисни – Бесплатни Програми

Најкорисни – Бесплатни Програми

Freeware – Shareware – Free software – Open source software Понудените линкови на ова страница ве носат кон страниците на издавачот или авторот на програмот, каде можете истиот да го превземете –download, или да ја пронајдете најновата верзија од тој програм, односно подршка за истиот. НАЈКОРИСНИ – БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ Антивирус – Avast Антивирус – AntiVir […]

Збогум Виста!

Збогум Виста!

Збогум Виста, Здраво на Windows 7   Мајкрософт на 22 октомври ја објави својaтa најнова верзија на Виндовс (Windows) за да ја замени силно критикуваната Виста (Windows Vista). Компанијата се надева на нов почеток по лошиот прием на Виста (Vista). Во светот сепак сепак најмногу инсталации кај персоналните компјутери е производ на Мајкрософт (Microsoft). Во […]

Translate »