MakHost - The Best Value at the Best Price!

Blog

Бизнис на интернет

Бизнис на интернет

Работа преку Интернет Преку Интернет Со помош на компјутер, сателитска комуникација и интернет, можно е да се направи бизнис со луѓе и компании на врвот и тоа на било кое место на земјината топка. Заработка од дома Со помош на компјутер и интернет врска, денес е можно да се направи профит без да го напуштите […]

Најкорисни – Бесплатни Програми

Најкорисни – Бесплатни Програми

Freeware – Shareware – Free software – Open source software Понудените линкови на ова страница ве носат кон страниците на издавачот или авторот на програмот, каде можете истиот да го превземете –download, или да ја пронајдете најновата верзија од тој програм, односно подршка за истиот. НАЈКОРИСНИ – БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ Антивирус – Avast Антивирус – AntiVir […]

WordPress Спецификации

WordPress Спецификации

WordPress Content Management System Општи Карактеристики: Комплетна стандардизирана согласност WP отиде во големи должини за да бидете сигурни дека секој WordPress генериран код е во потполна согласност со стандардите на W3C. Ова не е важно само за интероперабилноста со пребарувачите денес, туку исто така и за напредната компатибилност со алатки од следната генерација. Вашиот веб […]

Изберете Хостинг за својата Веб Презентација

Изберете Хостинг за својата Веб Презентација

Кој Хостинг Сервис да го Одберете? Тешко е да се провери квалитетот на услугата која ја нудат нашите хостинг фирми, но можете да си олесните ако испратите емаил порака со предложената содржина и споредете го следниве категории. брзината на добивање одговор, цена на пакетите, каква подршка нудат, каква веб презентација имат.   Емаил пораката може […]

МакХост – Hello world!

МакХост – Hello world!

Зошто да го одберете МакХост?   Изборот на фирма за вашите интернет потреби може да биде фрустрирачки процес, секако дека вие барате партнер кој ќе во овозможи соодветна услуга по поволна цена. Вие барате партнер кој ќе Ве почитува и кој ќе стори се да ги исполни вашите очекувања. Постои голем број на лица и […]

Translate »