MakHost - The Best Value at the Best Price!

 • Нов стил на комуникација…

  Глобализацијата, развојот на интернетот и телекоминикациите извршија големо влијание на севкупните цивилизациски текови во целиот светот…

  • МАКХОСТ најсигурно Хостинг решение.
  • Вашиот сајт е 99,99% достапен
  • Хостинг за Вашите web презентации
  Почетна

Hosting - Available only at MakHost for 17€!

30-дена Гаранција за Поврат на Парите за Сите Хостинг Пакети

Започнете за помалку од 60 секунди. Изберете хостинг план!

5% Popust - 5% Попуст
Basic

17€/ 1  Г о д и н а *

 • 2.000MB Простор на Дискот
 • 200GB Месечен Проток
 • Бесплатен домен Х
 • MySQL 1
 • E-mail налози 5
 • Сајтови 1
best for starter
Business

46€/ 1  Г о д и н а *

 • 20.000MB Простор на Дискот
 • 400GB Месечен Проток
 • Бесплатен домен Х
 • MySQL 5
 • E-mail налози Неограничено
 • Сајтови 4
best for advance user
Business +

93€/ 1  Г о д и н а *

 • Простор на Дискот Неограничено
 • Месечен Проток Неограничено
 • 1 Бесплатен домен
 • MySQL Неограничено
 • E-mail налози Неограничено
 • Сајтови Неограничено
best for Professional user
icon

Ако извршите нарачка за две години, третата година од хостинг е бесплатна!* Вашата нарачка можете да ја извршите и преку телефон на 078/ 305 366
+ 24h Подршка за Hardware и Network

icon

Need Custom Plans?

+389 (0)78 305366

Welcome to Our Site MakHost

Dobredojdovte na MakHost MakHost нуди сигурен деловен хостинг за вашите web презентации. Глобализацијата, развојот на интернетот и телекоминикациите извршија големо влијание на севкупните цивилизациски текови во целиот светот. Присуството на интернет денес стана еден од пресудните фактори за успех на пазарот, без оглед на големината на компанијата или дејноста со која се занимава. Со доаѓањето на клиентите на вашиот сајт тие ќе се уверат дека работат со професионалци од својата област.

 • Бесплатна миграција на сајтот.
 • cPanel, Fantastico, Webmail, offsite backup и 24h подршка
 • ДАТА центар со 1000 mbps LINK 99,99% UPTIME
 • 2+1 Промотивна понуда!
  Со купување на хостинг за 2 години, добивате 1 година бесплатно.

Закуп на Сервер

Закуп на Сервер Закуп на серверот на вашата компанија и ги обезбедувате потребните хардверски и мрежни ресурси со саканото ниво на контрола како би биле во состојба сериозно да се занимавате со пружање на услуги преку интернет. Под закуп на сервер се подразбира закуп на физички одвоен сметач (Dell server), приклучен на најбрзите мрежи на светот во Европа и датацентарот Houston (USA).

Ако имате потреба од целосна контрола на серверот и загарантирани хардверски ресурси, а немате потреба од перформаси на дедициран сервер, тогаш VPS серверите се идеалното решение за Вас. Цените на VPS се многу пониски од дедицираните сервери, а контролата што ја имате над серверот е иста, само со лимитирани хардверски перформанси.

cpanel apache php mysql rails fantastico centos
Translate »